ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Σε κλίμα οδύνης το στερνό αντίο στην Κιατίπη –Καββαδία Κωστούλα




Σε κλίμα οδύνης το στερνό αντίο στην Κιατίπη –Καββαδία Κωστούλα

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης και οδύνης το πάνδημο στερνό αντίο στην Κιατίπη Καββαδία Κωστούλα (Παπαγιάννη).

Εκατοντάδες ήταν οι συμπολίτες που προσήλθαν το απόγευμα της Τρίτης 6 Αυγούστου στον Ιερό Ναό του Α’ Νεκροταφείου Γαρίτσας, για να πούνε το στερνό αντίο στην 59χρονη Κιατίπη Καββαδία Κωστούλα και να απευθύνουν λίγο λόγια παρηγοριάς στον σύζυγο και τα παιδιά, τα αδέλφια της και τους υπόλοιπους συγγενείς.

Η Κωστούλα, όσοι είχαμε την τύχη να την γνωρίζουμε από τα παιδικά, μαθητικά χρόνια, ήταν καλόκαρδη, γεμάτη ευαισθησίες και ψυχικά χαρίσματα. Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, η ψυχή της παρέας και της διασκέδασης. Δοτική και γεμάτη ανθρωπιά σε κάθε εκδήλωση της καθημερινής ζωής. Για αυτό και αγαπήθηκε από όλους όσοι τη γνώριζαν.

Με δημοκρατικές  αρχές και αξίες είχε έντονη κοινωνική και πολιτική δράση. Με ανοιχτό μυαλό και διάθεση προσφοράς συμμετείχε σε πολιτιστικές, οικολογικές και πολιτικές συλλογικότητες. Ήταν για χρόνια πρόεδρος του Εκπολιτσιτικού – Εξωραϊστικού Σύλλογου Κανονιού.

Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπισε το σοβαρό πρόβλημα υγείας με περισσή γενναιότητα, αξιοπρέπεια και φυσικά με χιούμορ και χαμόγελο. Πάντα η Κωστούλα ήταν το γελαστό κορίτσι που σκορπούσε τη χαρά και είχε για όλους έναν καλό λόγο. Για αυτό και η είδηση ότι την Κυριακή 4/8 άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο Άγιος Σάββας βύθισε στο πένθος το νησί μας που τόσο πολύ αγάπησε και τις Αργυράδες το χωριό που γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Η Κωστούλα ήταν εξαιρετική σύζυγος και μητέρα, στήριγμα της οικογένειας, για αυτό και ο πόνος των αγαπημένων προσώπων της δυσβάστακτος.

Από το www.argyrades.gr τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς.

Ας είναι αιωνία η μνήμη της!