ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ώρα την ώρα κερδίζει τη μάχη η 6χρονη Ευγενία – Το συγκλονιστικό ευχαριστώ προς όλους των γονιών της!


Ώρα την ώρα κερδίζει τη μάχη η 6χρονη Ευγενία – Το συγκλονιστικό ευχαριστώ προς όλους των γονιών της!

Σταθερή παραμένει η κατάσταση της 6χρονης Ευγενίας από το Περιβόλι και ώρα με την ώρα κερδίζει τη μάχη ζωής που δίνει με τη βοήθεια και τις ευχές όλων.
Με το www.argyrades .gr επικοινώνησαν οι γονείς της Πλάτωνας και Σπυριδούλα και μας ενημέρωσαν παρά τα τραύματα η μικρή Ευγενία δε χρειάστηκε να χειρουργηθεί. Η κατάστασή της είναι σταθερή σύμφωνα με την αξονική εξέταση που υποβλήθηκε. Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι ένα οίδημα στον εγκέφαλο που έχει προκαλέσει μια μικρή θρόμβωση σε αγγείο, αλλά δε φαίνεται να ανησυχεί σοβαρά τους γιατρούς που εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι θα υποχωρήσει τις επόμενες μέρες.

Συγκλονιστική κατάθεση ψυχής των γονιών που δεν έχουν λόγια να εκφράσουν ένα μεγάλο ευχαριστώ, ένα ευχαριστώ ψυχής προς ΟΛΟΥΣ! Με …ένα στόμα μίλησαν και οι δυο γονείς:

«Δε θέλουμε κανένας να κλαίει. Δε θέλουμε κλάμα για το παιδί μας. Μια ευχή μόνο από όλους, να γίνει θετική ενέργεια για το παιδί μας. Δε βρίσουμε  λόγια να πούμε για τη συμπαράσταση όλου του κόσμου. Ευχαριστούμε τους αστυνομικούς του ΑΤ Λευκίμμης, Αχιλλείων, Κέρκυρας, τους οδηγούς του ΕΚΑΒ στην Κέρκυρα και στην Αθήνα, τους πιλότους του C 130 για την έγκαιρη διακομιδή της Ευγενίας μας, τους γιατρούς, το νοσηλευτικό και όλο το προσωπικό τους Νοσοκομείου της Κέρκυρας και του «Αγία Σοφία. Ευχαριστούμε όλους, όσοι βοήθησαν σε αυτή τη μάχη ζωής που δίνει το παιδί μας. Γνωστούς και αγνώστους για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση και ζητούμε συγνώμη, αν πάνω στον πόνο μας, έχουμε ξεχάσει κάποιον. Προσευχόμαστε και ελπίζουμε ότι το παιδί μας θα γίνει καλά! »

ΥΓ Το www.argyrades.gr ευχαριστεί θερμά τους γονείς για τα καλά λόγια προς το site και, κυρίως, για την ενημέρωση όλων. Μαζί με όλους ευχόμαστε και πιστεύουμε ότι η μικρή Ευγενία θα κερδίσει τη μάχη ζωής!