ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Γενική Συνέλευση & Εκλογές στον Κρόνο την Κυριακή 4/8



Γενική Συνέλευση & Εκλογές στον Κρόνο την Κυριακή 4/8

Στον Κρόνο, όσο και αν οι αρνητικές εξελίξεις το τελευταίο διάστημα έχουν συσσωρεύσει πίκρα,  θυμό και άλλα αρνητικά συναισθήματα, αφού το όνειρο της ανόδου στη Football League μετατρέπεται σε εφιάλτη, δεν το βάζουν κάτω και σκέφτονται την επόμενη μέρα για να ακυρώσουν κάθε σχέδιο διάλυσης της ομάδας. Εγγύηση για αυτό είναι η σωστή λειτουργία του Ερασιτέχνη Κρόνου.

Ούτως ή άλλως τα μέλη και οι φίλοι του Κρόνου δεν μπορούν να καθορίσουν τις εξελίξεις στην ΠΑΕ της οποίας το μέλλον κανείς δεν γνωρίζει, όπως και τα παιχνίδια που παίζονται.  Όλα δείχνουν ότι η ομάδα δε θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Football League με αποτέλεσμα τον υποβιβασμό στην Α1 ΕΠΣΚ.

Ακόμα και η συμμετοχή στην Α1 κάθε άλλο παρά εύκολη είναι, αφού ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά και η ομάδα έχει ξεμείνει από παίκτες. Για αυτό και η ΓΣ και οι εκλογές της Κυριακής είναι κρίσιμες για την Ιστορία του Κρόνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την Κυριακή 4 Αυγούστου 2019 και ώρα 11.30 στο Καββαδίειο Πολιτιστικό Κέντρο Αργυράδων θα γίνουν εκλογές στον ερασιτέχνη Κρόνο.
Καλούνται οι συγχωριανοί και οι φίλοι της ομάδας να έρθουν και να συμμετέχουν ενεργά στην πιο σημαντική για την ιστορία της ομάδας, διαδικασία ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Όσο πιο μεγάλη η συμμετοχή, τόσο πιο δυνατός Κρόνος!