ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Το «Ευχαριστώ» του Συλλόγου των εν Αττική Αργυραδιτών για τη μουσική εκδήλωση!




 Το «Ευχαριστώ» του Συλλόγου των εν Αττική Αργυραδιτών για τη μουσική εκδήλωση!

Με ανακοίνωση του το ΔΣ του Συλλόγου των εν Αττική Αργυραδιτών  εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τα μέλη και τους φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την πετυχημένη μουσική εκδήλωση για τα 50 χρόνια ζωής του Συλλόγου, τους βασικούς συντελεστές τα «Κασάρια» (Casarians) και του φίλους τους, το Blue Sea, επισημαίνοντας ότι τα έσοδα θα διατεθούν για το χωριό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12/8 η μουσική εκδήλωση του Συλλόγου των εν Αττική Αργυραδιτών  με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυσή του. Το ΔΣ ευχαριστεί τα μέλη και τους  φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και απόλαυσαν μια υπέροχη μουσική βραδιά με ξένη και ελληνική ροκ.

Ευχαριστεί θερμά τα «Κασάρια» (Casarians) & τους φίλους που για μια ακόμα φορά συμμετείχαν ανιδιοτελώς  δείχνοντας  ότι εκτός από την καλλιτεχνική τους αξία, έχουν αρχές και ήθος. Το συγκρότημα «Κασάρια», “the Casarians” αποτελείται  από τους: Σάκη Καββαδία (Νικολούτσου), Βασίλη Καββαδία, Κώστα Κουλούρη (Ρόμπι), Tom Seefried και τον συνεργαζόμενο Γιάννη Γιαννιώτη Επίσης συμμετείχαν οι φίλοι τους:  Γεωργία Αποστολοπούλου και Δημήτρης Πλασκασοβίτης, Μίλτο Σελλά και η Ξένια Πάλλα.

Ευχαριστεί, επίσης, τον Γρηγόρη Κουλούρη, τη Διεύθυνση και το προσωπικό του Blue Sea για τη φιλοξενία!

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για το χωριό!