ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο Κρόνος στη Θεσσαλονίκη κόντρα σε Άρη, Ηρακλή και άλλες ιστορικές ομάδες!




Ο Κρόνος στη Θεσσαλονίκη κόντρα σε Άρη, Ηρακλή και άλλες ιστορικές ομάδες!

Το ευφυέστατο σύνθημα του Μάη του ΄68 «Δε θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη» το πιστεύουν απόλυτα στον Κρόνο που μπορεί να βιώνει τη χειρότερη περίοδο της Ιστορίας του, αλλά δε λυγίζει. Το 2019 θα μείνει στην ιστορία του Κρόνου ως η χρονιά με την πιο χρυσή, αλλά και πιο μαύρη σελίδα της Ιστορίας του. Πρωταθλητής Γ΄ Εθνικής, επίτευγμα για το οποίο μόνο δυο ομάδες μπορούν να καμαρώνουν στην Κέρκυρα (ΑΟ Κέρκυρα, ΑΠΣ Κρόνος), αλλά ταυτόχρονα η ομάδα να μη συμμετέχει για την περίοδο 2019 – 20  σε καμιά διοργάνωση! Από τον Απρίλη στον Αύγουστο ένας … γκρεμός!

Τον ξέρουμε τον ένοχο και είναι γνωστή η αιτία, σύμφωνα με κάποιο στίχο του παλιού καλού Δ. Σαββόπουλου, για αυτό και στον Κρόνο δε μένουν πια στα «κατηγορώ». Φροντίζουν για το παρόν και το μέλλον της ομάδας:  «Οι άνθρωποι του Κρόνου, οι παίκτες, η διοίκηση, οι φίλαθλοι, δουλεύουν για ένα όραμα: Να δούμε αθλητικές εγκαταστάσεις για τα παιδιά μας, για την ομάδα μας που τόσα χρόνια μας έχουν στερήσει. Οτιδήποτε μας καταστρέφουν να το χτίσουμε. Δε μας αρκούν πια τα κατηγορώ. Η ελπίδα άφησε μπάζα και ερείπια. Εμείς αντιπαραθέτουμε τη δική μας ελπίδα. Ο αθλητισμός να είναι η επιλογή της νέας γενιάς, και ο Κρόνος η ομάδα τους. Αισιοδοξούμε και δουλεύουμε για το μέλλον, τα χειροκροτήματα στο τέλος». (Απόσπασμα από το ημερολόγιο του ΚΡΟΝΟΥ 2016).

Η ευχάριστη είδηση με το κλείσιμο του 2019 είναι ότι οι Ακαδημίες του Κρόνου, Κ12 και Κ10 θα συμμετέχουν στο Πρωτοχρονιάτικο Golden Cup 3 -5 Ιανουαρίου 2020 στη Θεσσαλονίκη που διοργανώνει ο ΟΑΣΠΕ (Οργανισμός Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας). Έτσι για πρώτη φορά στην Ιστορία του Κρόνου οι Ακαδημίες θα ξεπεράσουν τα όρια του νησιού αντιμετωπίζοντας ομάδες που έχουν γράψει χρυσές σελίδες στην Α΄Εθνική και τη SUPERLEAGUE, όπως ο Άρης Θ., ο Ηρακλής, αλλά και άλλες ιστορικές ομάδες, όπως: Βέροια, Βυζαντινός ΒΑΟ κ.α
Πρόκειται για την 15η έκδοση του συγκεκριμένου τουρνουά που έχει γίνει θεσμός και το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Μακεδονίας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, του Δήμου Θεσσαλονίκης και άλλων σημαντικών φορέων.
Όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο αθλητικό κέντρο Planet FC στην περιοχή του αεροδρομίου Μακεδονία.


Το πρόγραμμα του Κρόνου  έχει ως εξής:

Κ-10
 Παρασκευή 17:30
ΑΠΣ Κρόνος - ΠΑΕ Άρης
  
  Σάββατο
10:45: ΑΠΣ Κρόνος - Βυζαντινός ΒΑΟ
15:00 ΑΠΣ Κρόνος - Βέροια

Κ-12
Παρασκευή 15:00
ΑΠΣ Κρόνος - Ηρακλής
 Σάββατο
 13:00 ΑΠΣ Κρόνος - Βέροια
16:00 ΑΠΣ  Κρόνος – Ακαδημίες Σφακιανάκη
Κυριακή τελικός 11:00
      
Η αποστολή των Ακαδημιών του Κρόνου θα αναχωρήσει νωρίς το πρωϊ της Παρασκευής 3/1 με το πρώτο φέρυ μποτ από Λευκίμμη και θα επιστρέψει το βράδυ της Κυριακής 5/1
Η αποστολή:
Κ-10
Γραβάνης Ηλίας
Καββαδίας Παναγιώτης
Κουλούρης Γιώργος
Πανδής Γιώργος
Καββαδίας Άγγελος
Μηνάς Ραφαήλ
Σπυράκος Κωνσταντίνος
Πανδής  Φίλιππος


Κ-12
Λιούμπας Νίκος
Γραβανης Βαγγέλης
Γκίνης Γεράσιμος
Χυσάι Μίκελ
Λιούμπας Φώτης
Χαντάι Δημήτρης
Νικομάνης Μάριος
Πλασκασοβιτης Άγγελος
Πανδής Άγγελος
Μερκαν Λούης
Μιαρής Βασίλης
Νικομάνης Θοδωρής