ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Δυνατή πλημμύρα στον Άη Γιώργη Αργυράδων


Δυνατή  πλημμύρα στον Άη Γιώργη Αργυράδων


Πλημμύρισε για μια ακόμη φορά μια μεγάλη περιοχή στον Άη Γιώργη Αργυράδων από τη χθεσινή βροχή όπως είπε μιλώντας στην ΕΡΑ Κέρκυρας ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Κέρκυρας Γιάννης Καββαδίας.

 Η πλημμύρα προκλήθηκε από φερτά υλικά που είχαν βουλώσει ένα γεφύρι σε κεντρική τάφρο. Ο Δήμος Νότιας Κέρκυρας αυτή την ώρα κάνει παρεμβάσεις με σκαπτικά μηχανήματα ώστε να γίνει δυνατή η πρόσβαση στις κατοικίες.
Έχουν γίνει ήδη παρεμβάσεις στη περιοχή τόσο από συνεργεία του Δήμου, όσο και από ιδιώτες με τις εργασίες να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Εκτεταμένες ζημιές επίσης  έχουν παρουσιαστεί και σε άλλες περιοχές του Δήμου Νότιας Κέρκυρας όπως στου Μπούκαρη, στον Άγιο Δημήτριο και τον Πετριτή.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Κέρκυρας Γιάννης Καββαδίας στο enimerosi.com δήλωσε πως το φαινόμενο αυτό οφείλεται στις έντονες βροχοπτώσεις και στις κακοτεχνίες έργων που έχουν κατασκευαστεί τα προηγούμενα χρόνια.

Επίσης, ανέφερε πως έχουν γίνει ήδη προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών και ο Δήμος Νότιας Κέρκυρας βρίσκεται εν αναμονή των χρηματοδοτήσεων για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων που συνέβησαν το τελευταίο διάστημα