ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ιωνικός ΝΦ – Φαίακας Κέρκυρας το Σάββατο 12/10


Ιωνικός ΝΦ – Φαίακας Κέρκυρας

To Σάββατο 12/10 ο Ιωνικός θα συγκρουστεί με τον Φαίακα (17:30, Ν. Φιλαδέλφεια) για την 4η αγωνιστική της Handball Premier


Ο Ιωνικός θα υποδεχτεί στην Ν. Φιλαδέλφεια τον Φαίακα (12/10, 17:30) για την 4η αγωνιστική της Handball premier.

Οι δύο ομάδες αποτελούν τις νέες «αφίξεις» στο φετινό πρωτάθλημα, με τον Ιωνικό να διαθέτει μεγάλη ιστορία στο χάντμπολ. Ο στόχος για την παραμονή στην κατηγορία αποτελεί κοινό τόπο και για τα δύο σωματεία.

Από τη μία, ο Ιωνικός δεν έχει καταφέρει ακόμα να «γευτεί» την πρώτη του νίκη. Έρχεται από ένα παιχνίδι ενάντια στον ΠΑΟΚ στο οποίο φάνηκε η έλλειψη συνοχής της ομάδας, αλλά έδειξε καλά στοιχεία κυρίως στην άμυνα. Γι’ αυτό το λόγο θα παλέψει σε αυτήν την αγωνιστική με όλες του τις δυνάμεις, ώστε να καταφέρει να αποκτήσει τους 2 βαθμούς, διότι τα περιθώρια στενεύουν και οι ευκαιρίες δεν δίνονται απλόχερα.

Ο Παπακώστας Μάκης (προπονητής Ιωνικού) δήλωσε:

«Αφήνουμε πίσω τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, για εμάς το πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει. Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας με τον Φαίακα που πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να το κερδίσουμε. Περιμένω από τους παίκτες να βγάλουν μέσα στο γήπεδο αυτά που κάνουμε στην προπόνηση. Επίσης περιμένω από το κόσμο ένα γεμάτο γήπεδο και μια ωραία ατμόσφαιρα που θα μας ωθήσει προς την νίκη».

Από την άλλη πλευρά, ο Φαίακας ξεκίνησε δυναμικά τη σεζόν, κατακτώντας 2 από τους 3 αγώνες. Στο προηγούμενο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής στην Κέρκυρα, επικράτησε επί του Διομήδη Άργους αναδεινκύοντας πως είναι μια σκληρή ομάδα που έχει να φανερώσει πολλές εκπλήξεις στο πρωτάθλημα. Οι Κερκυραίοι σε αυτό το παιχνίδι έχουν την καλή ψυχολογία του προηγούμενου αγώνα και στοχεύουν για το βέλτιστο αποτέλεσμα που θα τους δώσει μία ανάσα για τα επόμενα ματς.

O Ριγανάς Νίκος (προπονητής Φαίακα) επισήμανε :

«Ο αγώνας με τον Ιωνικό είναι δύσκολος γιατί είναι μία ομάδα που θα παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία μέχρι τέλους, όπως και εμείς. Από τη μεριά μας θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Βέβαια, το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για τον Ιωνικό, θα έλεγα ζωής και θανάτου, διότι θα σταματήσουμε για 2 εβδομάδες τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις και θα ήθελαν μία νίκη εναντίον μας. Έχουμε προετοιμαστεί για αυτόν τον αγώνα και μπορούμε να πιάσουμε μία καλή απόδοση, την οποία έχουμε δείξει και στα προηγούμενα παιχνίδια, για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Διαιτητές της αναμέτρησης: Τζαφερόπουλος- Λινάρδος.

by e-handball.gr