ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

ΓΣ Κρόνου: Συνεχίζουμε – στηρίζουμε την ομάδα μας!



ΓΣ Κρόνου: Συνεχίζουμε – στηρίζουμε την ομάδα μας!

Μια ακόμα μαζική Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (4/8) στο Καββαδίειο Πολιτιστικό Κέντρο Αργυράδων. Οι αλλεπάλληλες μαζικές ΓΣ των τελευταίων ημερών είναι ένα δείγμα της αγάπης και του ενδιαφέροντος των Αργυραδιτών για την ομάδα τους και αποτελεί αποστομωτική απάντηση σε μέσα ενημέρωσης και όσους τους κατηγορούν για αδιαφορία ή και αχαριστία.

Η απουσία του προέδρου Γ. Καραϊσαρλή ανέστειλε οποιαδήποτε απόφαση για ανάδειξη νέου ΔΣ. Γιατί παρά τη δήλωση αποχώρησής του από την ΠΑΕ Κρόνος παραμένει πρόεδρος κρατώντας το … κλειδί των εξελίξεων στα χέρια του και την τύχη της ομάδας. 
Άλλωστε είναι γνωστό ότι και μετά τη δήλωση αποχώρησης, ο πρόεδρος Γ. Καραϊσαρλής παραβρέθηκε στη  συνεδρίαση της FOOTBALL LEAGUE την Πέμπτη 1/8 αν  ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα σχετικά ρεπορτάζ, όπως το παρακάτω: "Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνεδρίαση ήταν παρoύσες όλες οι συμμετέχουσες ομάδες, έστω και δια εκπροσώπου, με μοναδικό και… ηχηρό απόντα τον Ηρακλή" (patris.gr). Εξάλλου ο Κρόνος έχει  δηλωθεί να συμμετάσχει στο κύπελλο Ελλάδας και στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE , ανεξάρτητα από το πόσο ρεαλιστικό είναι αυτό με βάση τις μέχρι τώρα εξελίξεις στην ΠΑΕ.

Στη ΓΣ τα μέλη της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής ενημέρωσαν αναλυτικά για την πορεία ολοκλήρωσης των διαδικασιών της σύστασης της ΠΑΕ. Αναπτύχθηκε ουσιαστικός διάλογος για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Λήφθηκαν σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την ενίσχυση της λειτουργίας του ερασιτέχνη Κρόνου και επιπλέον γράφτηκαν 32 μέλη. 

Το μήνυμα της ΓΣ ήταν ξεκάθαρο: Συνεχίζουμε – στηρίζουμε την ομάδα μας, ώστε να συνεχίσει την πορεία της αποτρέποντας οποιαδήποτε σχέδια διάλυσής της!