ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ανακοίνωσε Αντωνιάδη ο Αστέρας!



Ανακοίνωσε Αντωνιάδη ο Αστέρας!

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή ανακοίνωσε ο Αστέρας Πετριτή που έχει ενισχυθεί σημαντικά και είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πρόκειται για τον 24χρονο Κώστα Αντωνιάδη, αγωνιζόταν στο Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας, την περσινή περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής μαζί με Κρόνο και ΑΕ Λευκίμμης.

O Κώστας Αντωνιάδης, είναι γεννημένος στις 22/09/1994, στην Καστοριά έχει ύψος 1.78m. Στον Α.Ο. Κάστωρ ξεκίνησε από την δεύτερη ομάδα σε ηλικία 14 χρόνων και στη συνέχεια προωθήθηκε στην πρώτη, όπου υπήρξε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος. Στην πρώτη του χρονιά, με τα χρώματα της Καστοριάς, ο Κώστας Αντωνιάδης είχε είκοσι έξι (26) συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας οκτώ (8) γκολ και επτά (7) σε αγώνες κυπέλλου. Στη συνέχεια μετακόμισε στην ΑΕ Ποντίων. 

Η ανακοίνωση

Ο Αστέρας ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Αντωνιάδη. Ο Κώστας είναι 24 ετών και αγωνιζόταν στην ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας Καστοριάς. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αστέρα και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες!