ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Καλοταϊζουν τους εργολάβους σκουπιδιών Δήμος και Κυβέρνηση - 300.000€ η εργολαβία για τη Μέση Κέρκυρα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Καλοταϊζουν τους εργολάβους σκουπιδιών Δήμος και Κυβέρνηση -  300.000€ η εργολαβία για τη Μέση Κέρκυρα

Συνεχίζουν να καλοταϊζουν κυβέρνηση και δήμος Κέρκυρα τους εργολάβους σκουπιδιών. Το πάρτι κρατά χρόνια και το πρόβλημα όλο και διογκώνκεται. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του Δήμου Κέρκυρας, η απευθείας ανάθεση για την αποκομιδή των απορριμμάτων στις Δ.Ε. Αχιλλείων, Παρελίων, Παλαιοκαστριτών και Φαιάκων είναι προϋπολογισμού 225.000€ (μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

Όπως είναι γνωστό, ο Δήμος Κέρκυρας έλαβε το έγγραφο της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων, με το οποίο δίνεται το «πράσινο φως» -μετά το σχετικό αίτημα της Δημοτικής Αρχής- για την κατ΄ εξαίρεση διάθεση του απαιτούμενου ποσού για την ανάθεση της αποκομιδής απορριμμάτων με συνοπτική διαδικασία μέχρι την υπογραφή της εκκρεμούς σύμβασης με τον τελικό ανάδοχο.


Το δελτίο Τύπου του Δήμου Κέρκυρας:

«Μετά την αποστολή στο Δήμο της “σύμφωνης γνώμης” της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων, ο Δήμος της Κέρκυρας προχωρά άμεσα στην απευθείας ανάθεση και την υπογραφή σύμβασης της αποκομιδής των απορριμμάτων των Δημοτικών Ενοτήτων Αχιλλείων, Παρελίων, Παλαιοκαστριτών και Φαιάκων, συνολικού προϋπολογισμού 225.000 ευρώ (μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)».