ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Γενική Συνέλευση σήμερα Παρασκευή για τον Κρόνο – Λύση με Γ. Καραϊσαρλή;



Γενική Συνέλευση σήμερα Παρασκευή για τον Κρόνο – Λύση με Γ. Καραϊσαρλή;

Η πιο μεγάλη ώρα είναι σήμερα, Παρασκευή 19/7 και ώρα 7 μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο που θα πραγματοποιηθεί μια ακόμα ΓΣ, επί της ουσίας Λαϊκή Συνέλευση των Αργυράδων για το παρόν και το μέλλον του Κρόνου. Στο βάθος του τούνελ φαίνεται κάποιο φως που δεν είναι άλλο παρά να συνεχίσει η ομάδα με το πρόεδρο των τίτλων, τον πρόεδρο που εκτόξευσε τον Κρόνο στη Football League τον Γιάννη Καραϊσαρλή.

Αναλυτικά το κάλεσμα για τη ΓΣ

Καλείται γενική συνέλευση Αργυράδων με το θέμα Το Μέλλον του Κρόνου Αργυράδων Μετά την συνάντηση με τον πρόεδρο Γιάννη Καραισαρλή. Θα παρουσιαστούν οι προθέσεις και τα νέα δεδομένα όπως μας ανακοίνωσε ο πρόεδρος. Επί των δεδομένων αυτών θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Γενική συνέλευση αύριο 15/07/2019 και ώρα 20:00 στο θέατρο. Είναι υποχρέωση όλων να είμαστε εκεί . Από αυτή την συνέλευση κρίνεται το μέλλον του Κρόνου

Φως στο τούνελ με Γ. Καραϊσαρλή
Η κινητικότητα των προηγούμενων ημερών με τον ορισμό Επιτροπής και την ομόφωνη απόφαση της προηγούμενης Λαϊκής Συνέλευσης στήριξης του Γ. Καραϊσαρλή φαίνεται ότι μπορεί να δώσει λύση.

Ο Γ. Καραϊσαρλής με δεδομένη την αγάπη τους προς την ομάδα θέλει τη στήριξη για να συνεχίσει. Έτσι δεν αποκλείεται, εφόσον βρεθούν οι άνθρωποι που θα στελεχώσουν διοικητικά την ΠΑΕ και κινητοποιήσουν το χωριό, να ξεπεράσει ο Γ. Καραϊσαρλής τις επιφυλάξεις και τους και να βρεθεί για μια ακόμα χρονιά στην ηγεσία της ομάδας που αποτελεί εγγύηση για την ανοδική της πορεία.

Αναλυτικά το ψήφισμα της προηγούμενης Λαϊκής Συνέλευσης

ΨΗΦΙΣΜΑ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ: Κατόπιν πολύωρης συνεδρίασης συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν τα εξής:
1. Ομόφωνα εκφράστηκαν οι ευχαριστίες στο πρόεδρο Γιάννη Καραισαρλή για την μέχρι τώρα προσφορά του στο σύλλογο. 
2. Ομόφωνα εκφράστηκε η επιθυμία για την συμμετοχή του Γιάννη Καραισαρλή στο τιμόνι της ομάδος. 
3. Ομόφωνα εκφράστηκε η επιθυμία να διασφαλιστεί η ιστορική συνέχεια της ομάδος του Κρόνου Αργυράδων και στο μέλλον. 
4. Διορίστηκε πενταμελής επιτροπή εξουσιοδοτημένη από την λαϊκή συνέλευση να συναντηθεί με τον πρόεδρο και να μάθει συγκεκριμένα τις προθέσεις του δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές ασάφειες. 
5. Τα μέλη της επιτροπής είναι: Καββαδίας Ελευθέριος του Θεμιστοκλή, Καββαδίας Ονούφριος του Τηλέμαχου, Γκίνης Βασίλειος του Γεωργίου, Πανδής Γεράσιμος του Φωτίου, Καββαδίας Αλέξανδρος του Βασιλείου. 
6. Θα συνέλθει εκ νέου η λαϊκή συνέλευση σε ημερομηνία που θα οριστεί.
Χωρίς ή με φως στο τούνελ για τον Κρόνο!