ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Θλίψη & οδύνη για τον τραγικό θάνατο του Άγγελου Βλαχόπουλου – Αύριο Σάββατο το στερνό αντίο



Θλίψη & οδύνη για τον τραγικό θάνατο του Άγγελου Βλαχόπουλου – Αύριο Σάββατο το στερνό αντίο

                   Απέραντη θλίψη και οδύνη από τον τραγικό θάνατο του 48χρονου Άγγελου Βλαχόπουλου μετά από τροχαίο την Πέμπτη 18/7 περίπου στις 8 το απόγευμα στην περιοχή Τσάκι Μπενιτσών.

                   Το δυστύχημα έγινε όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 79χρονος συγκρούστηκε με μηχανή που οδηγούσε ο Άγγελος  με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας: Χθες Πέμπτη (18.07.2019),το απόγευμα, στην Ε.Ο Κέρκυρας-Λευκίμμης (περιοχή Τσάκι Μπενιτσών) στην Κέρκυρα, ιχε αυτοκίνητο που οδηγούσε 70χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 48χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της μοτοσυκλέτας. Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αχιλλείων

                   Ο  Άγγελος ξεχώριζε για την καλοσύνη και το ήθος του και ήταν πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Ποδοσφαιριστής, φόρεσε τη φανέλλα του Αστέρα Πετριτή, και επαγγελματίας οδηγός. Δεκάδες συλλυπητήρια μηνύματα που έχουν κατακλύσει το προφίλ του στο facebook. Μόνο καλά λόγια έχουν γράψουν και να πουν συμπολίτες μας για τον Άγγελο. Ο Άγγελος Βλαχόπουλος στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν υποψήφιος με τον Σπύρο Σπύρου και την παράταξη Ιόνιος Συμμαχία .

Αύριο, Σάββατο στις 17:00 το τελευταίο αντίο από ΙΝ Αγίου Σπυρίδωνος στο χωριό Βασιλάτικα, όπου θα τελεστεί η κηδεία. 

Δήλωση Σπ. Σπύρου:

Βαθιά οδύνη για την απώλεια του Άγγελου. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουμε τη θλίψη μας για τον πρόωρο και άδικο χαμό του. Τον Άγγελο τον εκτιμήσαμε, τον αγαπήσαμε και πορεύτηκε με ήθος και αξιοπρέπεια την πρόσφατη προεκλογική περίοδο ως μέλος της παράταξής μας. Ειλικρινή συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια και τους οικείους του. Η Ιόνιος Συμμαχία και εγώ προσωπικά συμπαραστεκόμαστε στο πένθος τους. Είναι τραγικό να χάνεται έτσι ένας νέος άνθρωπος.


Τα συλλυπητήρια από τον ΑΣΤΕΡΑ Π.
Η οικογένεια του Αστέρα εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άγγελου Βλαχοπούλου για τον άδικο χαμό του. Το όνομα του Άγγελου είναι συνδεδεμένο με τον Πετριτή και ειδικότερα με τον Αστέρα, καθώς υπηρέτησε την ομάδα για πολλά χρόνια κατακτώντας μαζί της πολλούς τίτλους. Επίσης ταξίδεψε με τον Αστέρα σε διάφορα μέρη της Ελλαδας, καθώς αποτελούσε τον οδηγό της ομάδας στην Football League II. Άγγελε καλό σου ταξίδι και θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη.

Τα συλλυπητήρια από τον ΚΡΟΝΟ
Η οικογένεια του Κρόνου Αργυράδων εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για χαμό ενός πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Άγγελου Βλαχόπουλου, μετά από τροχαίο δυστύχημα. Καλό Παράδεισο Άγγελε