ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Τελευταίο αντίο για την Αγγελική Νίνου



Τελευταίο αντίο για την Αγγελική Νίνου

Έφυγε από τη ζωή ένας εξαιρετικός άνθρωπος, η Αγγελική Νίνου, μέλος της δημοτικής χορωδίας San Giacomo μετά από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. Το τελευταίο αντίο στην Αγγελική από συγγενείς, φίλους και πλήθος κόσμου, σήμερα, Παρασκευή 28/6, το απόγευμα που τη συνόδεψαν στην τελευταία της κατοικία στο Νεκροταφείο Λιαπάδων. Καρτερικά και με αξιοπρέπεια αντιμετώπισε την ασθένεια η Αγγελική δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Όλοι όσοι γνωρίσαμε την Αγγελική από τα εφηβικά της χρόνια θα τη θυμόμαστε για την καλοσύνη και την ευγένειά της που ήταν πάντα ζωγραφισμένη σε αυτό το όμορφο και χαρακτηριστικό της χαμόγελο. Άνθρωπος με αρχές και αξίες που καθόριζαν τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς της. Άριστη παιδαγωγός με πολύτιμη προσφορά στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου. 

Εις μνήμην της Αγγελικής Νίνου

Νίκος Κορακιανίτης, πρόεδρος ΔΟΠΑΠ Κέρκυρας

«Για την απώλεια του μέλους της δημοτικής χορωδίας San Giacomo, Αγγελικής Νίνου, εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά της και την κόρη της Ναταλία Βλάχου, μέλος του Δ.Σ. του ΔΟΠΑΠ. Η προσφορά της Αγγελικής Νίνου στον πολιτισμό ήταν ιδιαίτερα σημαντική για την Κέρκυρα».


 Ένωση Περιθειωτών Φίλιππος Βλάχος

Έφυγε η Αγγελική .... Το Σωματείο μας εκφράζει τα θερμά του Συλλυπητήρια στην οικογένεια ...Ναταλία μας να ζήσετε να την θυμάστε.... Η Αγγελική, σύζυγος του Διομήδη Βλάχου ο οποίος υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Σωματείου και αντιπρόεδρος, μέχρι που έφυγε από τη ζωή στης 9 /8/2004 θα τους θυμόμαστε πάντα. Εξαίρετοι !! Άφησαν παρακαταθήκη την Ναταλία και τα εγγόνια τους .


Ευγένιος Καββαδίας

Την Παρασκευή 28/06/2019, ώρα 6 το απόγευμα στο χωριό Λιαπάδες Κέρκυρας, θα αποχαιρετήσουμε την αγαπημένη μου σύντροφο Αγγελική Νίνου στην τελευταία της κατοικία. Είμαι πολύ συγκινημένος και στενοχωρημένος και την ευχαριστώ για την Αγάπη, το Σεβασμό και την προσφορά που έδειξε τα χρόνια που ζήσαμε μαζί, τόσο σε εμένα, όσο και στην οικογένειά μου. Είμαι περήφανος γιατί υπήρξε στη ζωή της καλή μάνα, αλλά και άριστη παιδαγωγός, με προσφορά και αγάπη στους μαθητές της, αλλά και στην Κερκυραϊκή κοινωνία με την πολυετή ενασχόλησή της στα πολιτιστικά δρώμενα της Κέρκυρας. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω το γιατρό Ντουβέλη Βαγγέλη για τη βοήθεια του στον άνισο αγώνα με τον καρκίνο. Καλό σου ταξίδι.


Τόση ομορφιά μαζεμένη σ’ένα πρόσωπο σ’ έναν ΑΓΓΕΛΟ!!!!!!!!!!
Κι όμως …… δεν είναι γιατί ήσουν φίλη μου, δεν είναι γιατί είμαι συναισθηματικά φορτισμένη για το χαμό σου λατρεμένη μου, δεν είναι γιατί έτσι συνηθίζεται να λέμε για όσους φεύγουν ενωρίς, αλλά είναι γιατί υπάρχει άνθρωπος. σ’ αυτό το κόσμο, που να μη σε αγάπησε, που να μη σε εκτίμησε για το ακέραιο του χαρακτήρα σου, για την ομορφιά της ψυχής σου, για την καλοσύνη σου, για τη δοτικότητα σου, όχι μόνο σε μας που μας αγαπούσες και σε αγαπούσαμε, αλλά για όποιον ζητούσε τη γνώμη σου, τη βοήθεια σου.
Αναστασία Δουκάκη

Ανδρομάχη Πουλιάση

Η Αγγελική (η Αγγελίτσα) δεν είναι πια ανάμεσά μας. Κι αυτό με ανάγκασε να θυμηθώ. Επαρχιωτάκια, φοιτήτριες στην Αθήνα, η Αγγελική μας προστάτευε, ως "μεγαλύτερη"/ Κάποια φορά της είπα ότι θα μαγειρέψω και νά έρθουν για φαγητό, η Αγγελική και οι αδερφές της, κι εγώ. Σαν φάγαμε, ρώτησα, αν τους άρεσε το φαγητό. Και λέει "αν είχε λιγότερο λάδι, λιγότερη ντομάτα και λιγότερο πιπέρι, θα ήταν σπουδαίο. Και γέλασε τρανταχτά, μ εκείνο το ηχηρό γέλιο, που σε παρέσερνε στην ευθυμία. ΄Ετσι έκανε πάντα. Σού λεγε το σωστό γελώντας, χωρίς να προσβάλει, σου μάθαινε την εντιμότητα γελώντας, σε δίδασκε τη φιλία γελώντας, σε διόρθωνε γελώντας, χωρίς ποτέ να θίγει την προσωπικότητά σου. Σε προστάτευε, γελώντας,χωρίς ποτέ να σε καταπιέζει. Και τώρα αυτό το γέλιο σίγησε για πάντα. Αγγελική, να πάς στο καλό. Λουλούδια κι ομορφιές έσπειρες στο διάβα της ζωής σου. ΄Οχι, δεν λυπάμαι. Δεν σου αξίζει λύπη. Είμαι περήφανη που σε γνώρισα, είμαι χαρούμενη που με τίμησες με τη φιλία σου και την αγάπη σου. Κι όσοι σ αγαπήσαμε, θα τραγουδάμε με σένα και για σένα