ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Οι Τιτάνες στο πλευρό του Γ. Καραϊσαρλή – ΒΙΝΤΕΟ



Οι Τιτάνες στο πλευρό του Γ. Καραϊσαρλή – ΒΙΝΤΕΟ

Οι Τιτάνες, ο Σύνδεσμος φιλάθλων του Κρόνου με ανακοίνωσή τους εκφράζουν «την πλήρη στήριξη … στον Ηγέτη - Πρόεδρο Ιωάννη Καραισαρλη για την φετινή χρονιά και ελπίζουμε για πολλά χρόνια ακόμα».
Και είναι αλήθεια ότι οι Τιτάνες. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια στήριξαν την ομάδα και την ακολουθούσαν μαζικά και με ενθουσιασμό και εκτός έδρα γράφοντας ιστορία. Άλλωστε η ενθουσιώδης και, κυρίως, κόσμια στήριξη στην ομάδα έχει προβληθεί από πανελλαδικά μέσα ενημέρωσης.
Χαρακτηριστικά το παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ



Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 Σαν σύνδεσμος φίλαθλων του Α.Π.Σ Κρόνου Αργυραδων δίνουμε την πλήρη στήριξη μας στον Ηγέτη - Πρόεδρο Ιωάννη Καραισαρλη για την φετινή χρονιά και ελπίζουμε για πολλά χρόνια ακόμα.. Πιστεύουμε σε μια καλή πορεία και θα είμαστε σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας κοντά στην ομάδα μας.. Σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά μέρες που περνάμε πάντα είμασταν και θα είμαστε δίπλα στην ομάδα και τον πρόεδρο σε αυτή την προσπάθεια που κάνει και άλλες ομάδες θα ζήλευαν. Όσο για τα σενάρια που βάζουν στόχο να πλήξουν τον κρονο μας ή απαντήσει μας είναι η εξής.. Θα μας βλέπετε στην ερτ κύριοι και όταν θα μας βλέπετε ναι θα μας βλέπετε γιατί όλοι εμείς θα είμαστε εκεί.. Καλή ποδοσφαιρική σεζόν
Σ Φ ΚΡΟΝΟΥ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ “ΤΙΤΑΝΕΣ”