ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Σπύρος Κόκκας: Από τη Vasalos Goalkeeper Academy στη Ρεάλ!



Σπύρος Κόκκας: Από τη Vasalos  Goalkeeper Academy στη Ρεάλ!

Το φετινό Πάσχα για τον 16χρονο Σπύρο Κόκκα, έναν ταλαντούχο τερματοφύλακα από τη Vasalos  Goalkeeper Academy μπορεί να είναι ένα ορόσημο για μια σπουδαία καριέρα, μπορεί να κάνει τα πιο τρελά όνειρά του πραγματικότητα.
 Ήδη βρίσκεται μαζί με τον προπονητή του Χρήστο Βασσάλο στη Μαδρίτη για να δοκιμαστεί από μεγάλες ισπανικές ομάδες μεταξύ των οποίων μια από τις κορυφαίες στον κόσμο η Ρεάλ!


Γεννημένος το 2003, έχει ύψος 1:88 με εξαιρετικά προσόντα και έχει επιλεχθεί για να δοκιμαστεί και να πάρει μέρος σε φιλικά παιχνίδια από 29 Απριλίου μέχρι 5 Μαϊου από Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ράγιο Βαγιεκάνο. Έχει δουλέψει σκληρά και ήρθε η ώρα να ανταμειφθεί. Άλλωστε και στην Ελλάδα μεγάλες ΠΑΕ έχουν δείξει ενδιαφέρον.


Μεγάλη η συμβολή του προπονητή του Χρήστου Βασσάλου που ξεκίνησε μια σημαντική πορεία σαν προπονητής τερματοφυλάκων πριν από 12χρονια από τους νέους του ΑΟ Κέρκυρα, στη συνέχεια  Κασσιόπη για δύο χρόνια συμβάλλοντας στην άνοδο της ομάδας από τη Δ΄ στη Β΄ Εθνική! Πέρσι έφυγε από την ΠΑΕ Κέρκυρα  για οικονομικούς λόγους και δημιούργησε δική του ακαδημία τερματοφύλακων. Φέτος στη μέση της χρονιάς ξαναγύρισε με την έλευση του Ν. Αναστόπουλου.