ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο Σπύρος Νικομάνης στην τεχνική ηγεσία του Αστέρα Μωραϊτίκων!



Ο Σπύρος Νικομάνης στην τεχνική ηγεσία του Αστέρα Μωραϊτίκων!

Ο Σπύρος Νικομάνης που ήταν συνεργάτης του Γιάννη Καλούδη στον πάγκο του Αστέρα Μωραϊτίκων αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Η αποχώρηση του Γιάννη Καλούδη σε συνδυασμό με τις ικανότητες του Σπύρου οδήγησαν  τη διοίκηση Αλεξάκη στη απόφαση συγκεκριμένη απόφαση στοχεύοντας στην άνοδο στην Α1.

Ας σημειωθεί ότι ο Σπύρος Νικομάνης πέρυσι ήταν προπονητής του Φαίακα Μαραθιά που πραγματοποίησε εξαιρετική, μια από τις καλύτερες στην Ιστορία του, πορεία.  Ο Φαίαξ με 21 νίκες 2 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα ανέβηκε στην Α΄ ΕΠΣΚ, ενώ για πρώτη φορά στην Ιστορία του προκρίθηκε στην προημιτελική φάση στο κύπελλο της ΕΠΣΚ αποκλείοντας ομάδες της Α1 & Α΄ κατηγορίας. Ο Σπύρος εκτός από τις ικανότητές του ως προπονητής ξεχωρίζει και για το ήθος του.

Η ανακοίνωση του Αστέρα

Ο Αστέρας Μωραϊτίκων ανακοινώνει τη συμφωνία του με τον προπονητή Νικομάνη Σπυρίδων για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.
Ο νέος τεχνικός του Συλλόγου μας, είναι κάτοχος του UEFA C και μέλος του τεχνικού team από την αρχή της χρονιάς.
Γνωρίζει την ομάδα εκ των έσω και θεωρούμε ότι με τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, η ομάδα μπορεί να πετύχει τον αρχικό της στόχο.
Η διοίκηση του συλλόγου του εύχεται υγεία και επιτυχίες στα νέα του καθήκοντα.