ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

«Ανεπιθύμητος ο Πομπέο»: Διαδηλώσεις ενάντια σε ΗΠΑ - ΝΑΤΟ


«Ανεπιθύμητος ο Πομπέο»: Διαδηλώσεις ενάντια στην επίσκεψη του Αμερικανού ΥΠΕΞ


Συγκεντρώσεις και διαδήλωση ενάντια στην επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, διοργανώνουν το ΚΚΕ, πολιτικές οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, μεταναστευτικές και αντιρατσιστικές συλλογικότητες.

Τα κόμματα της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς καλούν σε συγκέντρωση στα Προπύλαια το Σάββατο στις 12.00, ενώ αναφέρουν ότι η διμερής αμυντική συμφωνία για τις «βάσεις του θανάτου» είναι χωρίς ημερομηνία λήξης και μπορεί να ακυρωθεί μόνο εάν καταγγελθεί από κάποια πλευρά.

«Από την Αλεξανδρούπολη μέχρι τη Σούδα, όλη η χώρα μετατρέπεται σε πολεμικό προγεφύρωμα των ΗΠΑ. Η κυβέρνηση της Ν.Δ. είναι έτοιμη να υπογράψει τις επόμενες μέρες την ανανέωση της συμφωνίας για τις βάσεις, η οποία κρύβει εκπλήξεις» υπογραμμίζει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Η Λαϊκή Αντίσταση – Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία καλεί στη συγκέντρωση οργανώσεων και συλλογικοτήτων, ενάντια στην επίσκεψη του αμερικάνου υπουργού Εξωτερικών Πομπέο στη χώρα μας Σάββατο 5 Οκτώβρη Προπύλαια, 12 το μεσημέρι, και στην πορεία στην αμερικάνικη πρεσβεία που θα ακολουθήσει.

Επικίνδυνη συμφωνία για το λαό μας φέρνει η επίσκεψη του αμερικανού υπουργού Εξωτερικών στην Ελλάδα – ΕΞΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΝΑΤΟΪΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΠ΄ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!


Στη Θεσσαλονίκη συγκροτήθηκε το τελευταίο διάστημα η «Πρωτοβουλία ενάντια στην επίσκεψη Πομπέο», στην οποία συμμετέχουν από κοινού το ΚΚΕ (μ-λ), το ΝΑΡ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η ΛΑ.Ε., το Μ-Λ ΚΚΕ, η ΟΚΔΕ, η ΑΡΙΣ, η Παρέμβαση καλώντας σε αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση το μεσημέρι του Σαββάτου στις 12.00, στο άγαλμα Βενιζέλου.