ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Η Κέρκυρα τελικά πέταξε για Ρόδο και παίζει με Ιάλυσο για το Κύπελλο


Η Κέρκυρα τελικά πέταξε  για Ρόδο και παίζει αύριο με Ιάλυσο για το Κύπελλο

Από 40 κύματα και αέρηδες πέρασε η διεξαγωγή του αυριανού ματς κυπέλλου στη Ρόδο, καθώς οι επιτελείς της Κέρκυρας ζήτησαν την αναβολή του, εξαιτίας του γεγονότος πως δεν μπορούσαν να διασφαλίσουν εισιτήρια επιστροφής το επόμενο διήμερο.

Αρχικά η επιτροπή κυπέλλου της ΕΠΟ συναίνεσε στην αναβολή της συνάντησης με τον Ιάλυσο, ωστόσο στη συνέχεια προχώρησε σε ανάκληση και ειδοποίησε τους Φαίακες πως σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να μεταβούν στα Δωδεκάννησα και να αγωνιστούν.

Υπό τον κίνδυνο τιμωρίας και αφαίρεσης βαθμών στο πρωτάθλημα της Superleague 2, οι κυανέρυθροι υπό τον Λεωνίδα Βόκολο φρόντισαν να αναχωρήσουν από την βάση τους το απόγευμα, ώστε να δώσουν το παρών στη σέντρα σήμερα στις 2.30 μ. μ.

Εκτός πλάνων του Λεωνίδα Βόκολου βρίσκονται οι Κρητικός, Κολιοφούκας, Κ. Γεωργακόπουλος, Αμαραντίδης, Παναγιωτίδης, Μπαμιόγλου και Μίσκος.

Οι ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν είναι οι:

Αναλυτικά, διαθέσιμοι είναι οι εξής παίκτες: Παγκράτης, Γενιτσαρίδης, Πέδρο, Τσιμπούκας, Ζερβόπουλος, Γκασίδης, Παυλής, Γεωργακόπουλος, Πιαστόπουλος, Τσάνης, Βουκελάτος, Νικολούδης, Γκίτσης, Βουτσελάς, Nγκαν, Βλάχος, Ντε Νίκολο, Λεπενιώτης, Αγιώτης, Βασιλούδης.