ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ήττα για την άτυχη ΑΕ Λευκίμμης – Αναγέννηση Άρτας – ΑΕΛ 3 – 0



Ήττα για την ΑΕ Λευκίμμης – Αναγέννηση Άρτας – ΑΕΛ 3 – 0

Την πρώτη ήττα γνώρισε η ΑΕ Λευκίμμης στην Άρτα από τη γηπεδούχο Αναγέννηση στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής.
Όλα κρίθηκαν σε ένα δεκαπεντάλεπτο  περίπου από το τέλος του Α΄ μέχρι τις αρχές του Β΄ ημιχρόνου, όπου διαμορφώθηκε το 3 – 0 υπέρ της Αναγέννησης.
Στο 44' μετά από προσπάθεια του Χεμπέγια από τα δεξιά και σέντρα, ο Μπότσαρης με κεφαλιά στη γωνία έγραψε το 1-0.
Ο Σιδηρόπουλος στο 50΄στο χώρο του κέντρου με το κεφάλι έδωσε στον Μαργαρίτη, αυτός πέρασε κάθετα στον Μπότσαρη που από πλάγια θέση σέντραρε και ο Χούσος με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-0.
Στο 59΄ο Μαργαρίτηςμε εκτέλεση κόρνερ βρήκε  τον Μπότσαρη στο πρώτο δοκάρι και αυτός από κοντά με το κεφάλι έκανε το 3-0.
Η ΑΕΛ είχε ευκαιρίες και δυο δοκάρια
 Ο Κιπτίου στο 62΄από τα αριστερά εκτέλεσε φάουλ, ο Κωστακιώτης στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γαστεράτος με νέα κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 
Στο 76’ η μπάλα στρώθηκε στο Κιπτίου που με δυνατό σουτ σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Παπαϊωάννου. 

Οι συνθέσεις:
Αναγέννηση Άρτας (Νταλάκας Α.): Παπαϊωάννου, Χεμπέγια, Παπαρούνης, Κραμπής, Γιαννούλης, Μανιώτης, Χούσος, Μαργαρίτης, Παπακίτσος Α., Μπότσαρης, Σιδηρόπουλος Αναπληρωματικοί: Μήτσιος, Θεοδώρου, Παππάς, Νταλάκας, Παπακίτσος Δ., Βασιλάκος, Μπαλάφας

ΑΕ Λευκίμμης (Κουλούρης-Παλαιοχωρίτης): Λέτσο, Κωστακιώτης, Παπαδόπουλος, Βούλγαρης, Ανυφαντής, Πανταζής, Βλάχος, Τσεβανέδης, Κιπτίου, Γαστεράτος, Ζαχαράκης Αναπληρωματικοί: Καμάτσο, Ράντος, Βλάσσης, Γιωτάκης, Βασιλάκης, Καμαρά, Κύρτζος 

Διαιτητής : Δημήτρης Χουλιάρας (Πρέβεζας/Λευκάδας)
Βοηθοί : Θανάσης Ντομάρης (Πρέβεζας/Λευκάδας) - Ζώης Νάστος (Πρέβεζας/Λευκάδας)
Παρατηρητής διαιτησίας : Νίκος Χατζηνικολάου (Ηπείρου)

ΠΗΓΗ: Στοιχεία από το ρεπορτάζ και φωτό από το artagoal.gr