ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

STOP στη διάλυση του Κρόνου – Νέο 15μελές ΔΣ!



STOP στη διάλυση του Κρόνου – Νέο 15μελές ΔΣ!

Σε κλίμα έντονα συναισθηματικά φορτισμένο πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 18/8 η Γενική Συνέλευση του Κρόνου. Οι τελευταίες εξελίξεις και η αποχή του Κρόνου από τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις την περίοδο 2019 – 20 διαμορφώνουν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ πίκρας, λύπης, οργής και θυμού, μαζί με πείσμα και επιμονής ότι η ομάδα μετά από 51 χρόνια δε θα διαλυθεί. Και η αλήθεια είναι ότι η σημερινή ΓΣ μεσούσης της τουριστικής περιόδου ήταν και μαζική –πολύ πιο μαζική από τις ΓΣ μετά το … μεθύσι του πρωταθλήματος και της «ανόδου» για τη συγκρότηση της ΠΑΕ - και παραγωγική, γιατί έβαλε φραγμό σε κάθε σχέδιο διάλυσης του Κρόνου.

Πάνω από το «Καββαδίειο» Πολιτιστικό Κέντρο Αργυράδων βγήκε «λευκός καπνός». Μετά από γόνιμο διάλογο και προβληματισμό και την υπερψήφιση σημαντικών προτάσεων πραγματοποιήθηκαν εκλογές για νέο ΔΣ που συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Κώστας Καββαδίας Βασιλείου Πρόεδρος
Χρήστος Καββαδίας Διονυσίου Αντιπρόεδρος
Σωτήρης Γκίνης Σπυρίδωνος Γενικός Γραμματέας
Κουφωλιά Μαρία Χρήστου Ταμίας
Καββαδίας Αλέξανδρος Βασιλείου Ειδικός Γραμματέας
Γκίνης Νικόλαος Σταματίου Μέλος
Καββαδίας Αριστείδης Ερρίκου Μέλος
Καββαδίας Γεώργιος Κωνσταντίνου Μέλος
Καββαδίας Θεοτόκης Αλεξάνδρου Μέλος
Καββαδίας Σπυρίδων Κωνσταντίνου Μέλος
Καββαδίας Σπυρίδων Χαραλάμπους Μέλος
Κουλούρης Σπυρίδων Διονυσίου Μέλος
Λιούμπας Σπυρίδων Νικολάου Μέλος
Πανδής Γεράσιμος Φωτίου
Σαγιά Σπυρίδων Νικολάου Μέλος

Να σημειωθεί ότι το ΔΣ είναι ανοιχτό και μπορεί να διευρυνθεί με όποιον επιθυμεί να συμμετέχει με απόφαση ΓΣ.

Ουσιαστικά ο Κρόνος ξαναγίνεται ένα ανοιχτό σωματείο, ομάδα λαϊκής βάσης που θα στηρίζεται στα μέλη και τους  φιλάθλους του. Ήδη τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει μια εκστρατεία εγγραφής νέων μελών. Από το διευρυμένο ΔΣ θα συσταθούν Επιτροπές με συγκεκριμένο ρόλο. Μια από αυτές θα είναι και για το γήπεδο. Το θέμα συζητήθηκε αρκετά και το ενδιαφέρον για να αποκτήσει ο Κρόνος το δικό τους σπίτι αναζωπυρώνεται. Άλλωστε αυτό αποτελεί προϋπόθεση για τη μεγάλη επιστροφή!

Ο Κρόνος, αν και δε θα συμμετέχει στις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις την περίοδο 2019 - 20, δε θα σβήσει από τον ποδοσφαιρικό χάρτη. Το όνομά του θα ακούγεται από τις Ακαδημίες που θα συμμετέχουν στα παιδικά πρωταθλήματα. Άλλωστε στις Ακαδημίες φέτος θα δοθεί πολύ μεγαλύτερο βάρος και θα ενισχυθούν οικονομικά.

Αναμένεται εκτός των άλλων και η έκδοση ψηφίσματος που θα αναφέρεται αναλυτικά στις εξελίξεις στην ομάδα και έγγραφο προς τον μέχρι τώρα πρόεδρο Γ. Καραϊσαρλή για την παράδοση βιβλίων και περιουσιακών στοιχείων του Κρόνου.