ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Με επιτυχία η εκδήλωση του Συλλόγου των εν Αττική Αργυραδιτών - Ενθουσίασαν τα «Κασάρια» (Casarians) & οι φίλοι τους - ΦΩΤΟ



Με επιτυχία η εκδήλωση του Συλλόγου των εν Αττική Αργυραδιτών  - Ενθουσίασαν τα «Κασάρια» (Casarians)  & οι φίλοι τους - ΦΩΤΟ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12/8 η μουσική εκδήλωση του Συλλόγου των εν Αττική Αργυραδιτών  με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυσή του στον φιλόξενο χώρο του Blue Sea στον Άη Γιώργη Αργυράδων. Τα μέλη και οι φίλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και απόλαυσαν μια υπέροχη μουσική βραδιά με ξένη και ελληνική ροκ.

Το πρόγραμμα άρχισε με τη Γεωργία Αποστολοπούλου και τον Δημήτρη Πλασκασοβίτη, δυο εξαιρετικούς καλλιτέχνες που πάντα πρόθυμοι τραγουδούν αφιλοκερδώς σε εκδηλώσεις για κοινωνικούς σκοπούς, φίλοι με τα «Κασάρια» (Casarians).

Ο Γιώργος Καββαδίας (Μπέκος) εκ μέρους του ΔΣ του ΣτεΑΑΚ καλωσόρισε τα μέλη και τους φίλους, ευχαρίστησε τα «Κασάρια» (Casarians) & τους φίλους, τη Διεύθυνση και το προσωπικό του Blue Sea και αναφέρθηκε στην ίδρυση του Συλλόγου στις 8 Ιουνίου 1969. Πρώτος πρόεδρος του Συλλόγου εκλέχτηκε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Κουλούρης (Μπατίστας) που ξεχώριζε για την προσφορά του στον Σύλλογο και τον τόπο. Δεκάδες άνθρωποι από τότε μέχρι σήμεραπροσφέρουν, ώστε ο Σύλλογος να λειτουργεί και να σφυρηλατεί δεσμούς με τη γενέτειρα συμβάλλοντας στην πρόοδο. Επίσης η «Φωνή των Αργυραδιτών» 28 χρόνια αποτελεί τη γέφυρα των απανταχού Αργυραδιτών αναδεικνύοντας την Ιστορία, την παράδοση, αλλά και τα σύγχρονα προβλήματα του τόπου.

Μετά το μήνυμα ενότητας τιμήθηκε για την προσφορά του ο συγχωριανός μας Βασίλης Καλούδης πρόεδρος του AOCTA (Σύνδεσμος Τουριστικώ Πρακτόρων Κέρκυρας). Την τιμητική πλακέτα απένειμε το μέλος του ΔΣ Λευτέρης Καλούδης που απηύθυνε χαιρετισμό. Από την πλευρά του Β. Καλούδης ευχαρίστησε τον Σύλλογο και κοινό τονίζοντας ΄την ανάγκη της συμβολής όλων για το καλό του τόπου.

Να σημειωθεί ότι τα έσοδα θα διατεθούν από τον ΣτεΑΑΚ, τα «Κασάρια» (Casarians) & τους φίλους και το Blue Sea για το χωριό.

Τα «Κασάρια», “the Casarians” στη συνέχεια ενθουσίασαν παίζοντας ελληνικά και, κυρίως, ξένα ροκ τραγούδια και ξεσήκωσαν το κοινό που αποτελούνταν από  ανθρώπους όλων των ηλικιών!  Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό τα βασικά στελέχη: Ο Σάκης Καββαδίας (Νικολούτσου), που έχει την ικανότητα να ξεσηκώνει το πλήθος. Εξαιρετικοί οι Βασίλης Καββαδίας, Κώστα Κουλούρης (Ρόμπι), Tom Seefried.

Βροντερό παρών και από τον Γιάννη Γιαννιώτη που έχει τον τρόπο να ξεσηκώνει… και να αποθεώνεται. Ειδικότερα σε τραγούδια του Τζ. Πανούση … δεν παίζεται!

Οι σενάριο πλαισίωσαν ιδανικά το πρόγραμμα. Ήρθαν από τη Βόρεια Κέρκυρα ο Μίλτος Σελλάς και η Ξένια Πάλλα και άφησαν σπουδαία δείγματα του ταλέντου τους ενθουσιάζοντας το κοινό με μεγάλες επιτυχίες που τραγούδησαν.

Ήταν μια αξέχαστη ροκ βραδιά και ευχή όλων είναι ο Σύλογος των εν Αττική Αργυραδιτών να συνεχίσει με ανάλογες εκδηλώσεις κάθε καλοκαίρι!