ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Μουσική εκδήλωση για τα 50 χρόνια του Συλλόγου των εν Αττική Αργυραδιτών Δευτέρα 12/8 με τα «Κασάρια» (Casarians) & φίλους στο Blue Sea!




Μουσική εκδήλωση για τα 50 χρόνια του Συλλόγου των εν Αττική Αργυραδιτών Δευτέρα 12/8 με τα «Κασάρια» (Casarians) & φίλους στο Blue Sea!

Ο Σύλλογος των εν Αττική Αργυραδιτών συμπλήρωσε φέτος το καλοκαίρι 50 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς. Οι Αργυραδίτες της Αττικής και γενικότερα οι απανταχού Αργυραδίτες έχουν δείξει έμπρακτα ότι δεν ξεχνούν τον τόπο που γεννήθηκαν. Και ο Σύλλογος των εν Αττική με τη «Φωνή των Αργυραδιτών» αποτελεί τη γέφυρα που ενώνει όλους τους Αργυραδίτες με το χωριό.

Τα «γενέθλια» των 50 χρόνων τα γιορτάζει με μια μουσική ροκ εκδήλωση με τα «Κασάρια» (Casarians), γνωστή  ροκ μπάντ, των Αργυράδων και της Κέρκυρας  που παίζουν  ελληνικά και, κυρίως, ξένα ροκ τραγούδια ξεσηκώνοντας το κοινό τους που αποτελείται από  ανθρώπους όλων των ηλικιών! Μαζί με τα «Κασάρια» (Casarians) ο εξαιρετικός Γιάννης Γιαννιώτης, η πολύ καλή μπάντα σενάριο και οι ταλαντούχοι Δημήτρης Πλασκασοβίτης και Γεωργία Αποστολοπούλου.

Να θυμίσουμε ότι εισιτήριο δεν υπάρχει, αλλά πλκηρώνει ο καθένας, ανάλογα με την κατανάλωση.

Πολύ σημαντικό είναι ότι τα όποια έσοδα, ο Σύλλογος των εν Αττική Αργυραδιτών μαζί με τα «Κασάρια» (Casarians), τους φίλους που τραγουδάνε αφιλοκερδώς και το Blue Sea θα τα προσφέρουν για το χωριό!