ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Τελευταία Γενική Συνέλευση & Εκλογές στον Κρόνο την Κυριακή 18/8





Τελευταία Γενική Συνέλευση & Εκλογές στον Κρόνο την Κυριακή 18/8

Μέσα σε δύσκολες συνθήκες μετά τις αρνητικές εξελίξεις και τη μη συμμετοχή στη Football League πραγματοποιείται η τελευταία Γενική Συνέλευση του Κρόνου. Η δήλωση συμμετοχής της ομάδας στην Α1, έστω και την τελευταία στιγμή αφήνει μια χαραμάδα αισιοδοξίας για να ακυρωθούν τα σχέδια  διάλυσης του Κρόνου.

Όσο και αν η συμμετοχή στην Α1 είναι δύσκολη, αφού ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά και η ομάδα έχει ξεμείνει από παίκτες, στον Κρόνο δεν το βάζουν κάτω και προσπαθούν να σώσουν οτιδήποτε κι αν σώζεται.  Για αυτό και η ΓΣ και οι εκλογές της Κυριακής είναι κρίσιμες για την Ιστορία του Κρόνου. Το μήνυμα όλων όσοι αγαπούν την ομάδα είναι ξεκάθαρο: Συνεχίζουμε – στηρίζουμε την ομάδα μας, ώστε να συνεχίσει την πορεία της αποτρέποντας κάθε σχέδιο διάλυσής της!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την Κυριακή 18 Αυγούστου 2019 και ώρα 11.30 στο Καββαδίειο Πολιτιστικό Κέντρο Αργυράδων θα πραγματοποιηθεί ΓΣ εκλογές στον ερασιτέχνη Κρόνο. Καλούνται οι συγχωριανοί και οι φίλοι της ομάδας να έρθουν και να συμμετέχουν ενεργά στην πιο σημαντική για την ιστορία της ομάδας, διαδικασία ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Όσο πιο μεγάλη η συμμετοχή, τόσο πιο δυνατός Κρόνος!