ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Συνέλευση ελπίδας στον Κρόνο!



Συνέλευση ελπίδας στον Κρόνο!

          Περισσότερα από 50 μέλη του Κρόνου συμμετείχαν εκφράζοντας την αγωνία τους και τη διάθεση να συνεχίσει η ομάδα την ιστορική πορεία της στη σημερινή (Κυριακή 21/7) Γενική Συνέλευση στο Πολιτιστικό Κέντρο Αργυράδων.

          Από την Επιτροπή που είχε οριστεί έγινε πλήρης ενημέρωση για τη συνάντηση με τον πρόεδρο Γ. Καραϊσαρλή και την απόφασή του να αποχωρήσει από την ΠΑΕ μεταβιβάζοντας τις μετοχές στο χωριό. Ωστόσο για μια ακόμα φορά εκφράστηκαν οι ευχαριστίες στο πρόεδρο Γιάννη Καραισαρλή για την μέχρι τώρα προσφορά του στο σύλλογο και η επιθυμία να εξαντληθεί και η τελευταία δυνατότητα για τη συμμετοχή του στο τιμόνι της ομάδος. Για αυτό συγκροτήθηκε ευρεία Επιτροπή από τη ΔΕ της ΠΑΕ και άλλα μέλη, για μια τελική συνάντηση με τον Γ. Καραισαρλή που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής. Ο ίδιος ο Γ. Καραισαρλής αποδέχτηκε την πρόταση για συνάντηση.

         Αν ο Γ. Καραϊσαρλής επιμείνει στην απόφαση για αποχώρησή του, τότε η Επιτροπή θα καλέσει συγκεκριμένο επενδυτή που προ ημερών είχε συζητήσεις με τον Γ. Καραϊσαρλή που δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

           Είναι, λοιπόν, καθοριστικές οι επόμενες ώρες για το παρόν και το μέλλον του Κρόνου. Διαζύγιο ή επανασύνδεση; Αναφερόμαστε βέβαια στον επιτυχημένο «γάμο»  Γ. Καραϊσαρλή – Κρόνου που μετά την πραγματοποίηση του πιο τρελού ονείρου που ήταν η άνοδος στη Football League περνάει σοβαρή κρίση. Κανείς δε θέλει να σκέφτεται το … διαζύγιο ελπίζοντας ότι έστω και την ύστατη στιγμή ο Γ. Καραϊσαρλής θα δώσει μια ευκαιρία για να ξεπεραστεί η κρίση και να σωθεί ο … γάμος.

          Ειδάλλως μέχρι το βράδυ της Δευτέρας η Επιτροπή θα καλέσει τον συγκεκριμένο επενδυτή για να συζητήσει να αναλάβει την ΠΑΕ Κρόνος.
Η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος τελειώνει και οι προθεσμίες πιέζουν ασφυκτικά, αλλά μέχρι το τέλος θα δοθεί η μάχη για να συνεχίσει ο Κρόνος την πορεία του.