ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Χωρίς ή με φως στο τούνελ για τον Κρόνο;



Χωρίς ή με φως στο τούνελ για τον Κρόνο;

Η χθεσινή (Παρασκευή 12/7) συγκέντρωση που οργάνωσε ο ΣΦ του Κρόνου «Τιτάνες» δεν έδωσε λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Κρόνος.
Ο πρόεδρος του Κρόνου Γ. Καραϊσαρλής ενημέρωσε για τις εξελίξεις και δήλωσε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει και θα αποχωρήσει. Πρότεινε την πώληση του ΑΦΜ και το ποσό να διατεθεί για την κατασκευή γηπέδου. Η άλλη λύση είναι να αναλάβει το χωριό την ομάδα.

Σημαντική η παρουσία του Β. Καλούδη (LORD) που πάντα είναι δίπλα στον Κρόνο και το χωριό. Δήλωσε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα με ένα σημαντικό ποσό με την προϋπόθεση να μαζευτεί και ανάλογο ποσό από το χωριό.

Από τους παρευρισκόμενους εκφράστηκε η αγωνία για το παρόν και το μέλλον του Κρόνου.  Οι περισσότερες τοποθετήσεις συνέκλιναν ότι ο Κρόνος πρέπει να συνεχίσει την πορεία του είτε με την παραμονή Γ. Καραϊσαρλή που είναι ευχής έργον, αφού τυγχάνει  καθολικής αποδοχής και είναι δεδομένη η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του, είτε θα υπάρξει συμφωνία με συγκεκριμένο επενδυτή, όπου έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου. Σε τελική ανάλυση, ως έσχατη λύση προτάθηκε να μη δηλωθεί η ομάδα στη Football League και να συνεχίσει την πορεία της στην Α1 ΕΠΣΚ.

Η αλήθεια είναι ότι ο Κρόνος βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της ιστορίας του με κίνδυνο το όνειρο της Football League νε μετατραπεί ακόμα και στον εφιάλτη της διάλυσής. Όσοι πονούν την ομάδα - γιατί η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον και στήριξη, αυτό απέδειξαν και στο φετινό πρωτάθλημα οι φίλαθλοι του Κρόνου με τη μαζική και ενθουσιώδη παρουσία τους εντός και εκτός έδρας, άσχετα αν οι δυνατότητες του χωριού είναι δεδομένες και περιορισμένες - πιστεύουν ότι στην αυριανή συγκέντρωση στις 11 πμ στο Πολιτιστικό Κέντρο Αργυράδων θα ανάψει φως στο βάθος του τούνελ.