ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο Μάκης Κουλούρης σταθερά στον πάγκο του ΑΟ Κάβος



Ο Μάκης Κουλούρης σταθερά στον πάγκο του ΑΟ Κάβος

Με δεδομένη την καλή πορεία της ομάδας στο διάστημα που ήταν στην τεχνική ηγεσία ο Σταμάτης (Μάκης) Κουλούρης, αλλά και τις ικανότητες και το ήθος του, ήταν περίπου σίγουρη η ανανέωση της συνεργασίας. Η Διοίκηση του ΑΟ Κάβος ανακοίνωσε και επίσημα ότι συνεχίζει με τον προπονητή Σταμάτη (Μάκη) Κουλούρη.

Ο Μ. Κουλούρης είναι καθηγητής φυσικής αγωγής, διπλωματούχος προπονητής (UEFA B) με πολλές ικανότητες. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα φοιτητικά του χρόνια ως Γυμναστής σε ομάδες της Αθήνας και του Πειραιά. Συνέδεσε το όνομά του ως προπονητής με την πιο χρυσή σελίδα της Ιστορίας της Αναγέννησης την περίοδο 2012-13 που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής. Συνέχισε την περίοδο 2013 – 14 και συνέχισε για ένα διάστημα στον Κρόνο. Πέρυσι και πάλι Αναγέννηση.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση της συνεργασίας μας με τον προπονητή Σταμάτη Κουλούρη για άλλο ένα χρόνο!
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας ήταν απόλυτα ευχαριστημένο από το έργο του προπονητή μας, η επέκταση της συνεργασίας ήταν κάτι που το ήθελε και ο ίδιος και δεν χρειάστηκαν παρά λίγα λεπτά για να επέλθει η συμφωνία!»