ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

5άδα ανανεώσεων για τον Κεραυνό Αγίου Νικολάου!


5άδα ανανεώσεων για τον Κεραυνό Αγίου Νικολάου!

5άδα ανανεώσεων: Βούλγαρης, Ζερβός, Τάσσης και Μίαρης συνεχίζουν με τον Κεραυνό  Αγ. Νικολάου.Και βέβαια μετά την περσινή εξαιρετική πορεία της ομάδας του Κ. Καλούδη οι στόχοι είναι υψηλοί, αλλά εκεί στον Άγιο Νικόλαο έχουν συνηθίσει να κρατάνε τη μπάλα χαμηλά.

Οι ανακοινώσεις:

-Από τους καλύτερους παίχτες σε απόδοση την περσινή χρονιά. Παράδειγμα για τους συμπαίχτες του τόσο αγωνιστικά όσο και με τη γενικότερη συμπεριφορά και το χαρακτήρα του! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την παραμονή στην ομάδα του Λ. Τσουκιάς!

-Η τελευταία περσινή μεταγραφή. Παρ ότι ήρθε αργά ενσωματώθηκε γρήγορα και μπήκε στο κλίμα της ομάδας. Τα γκολ του μας έδωσαν πολλούς πόντους! Όπως είπε και ο ίδιος, μένει στην παρέα για να προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε επίπεδο την ομάδα και μέσα από αυτό να ανεβούμε επίπεδο και ο καθένας ξεχωριστά!! Άγγελος Βούλγαρης.

-Έμεινε αρκετό καιρό μακριά από την ομάδα λόγω τραυματισμού. Επέστρεψε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, σε ένα κομβικό σημείο για την ομάδα και με την μαχητικότητα και την εμπειρία του βοήθησε στην είσοδό μας στα μπαράζ ανόδου. Θα αποτελεί και φέτος παράδειγμα προς μίμηση για τους μικρότερους! Γιάννης Ζερβός!

-Από τους παλιούς πλέον, με ήδη 2 χρόνια στην ομάδα. Βασικό γρανάζι και εργαλείο στην συνεχώς ανοδική πορεία της ομάδας. Πρότυπο αγωνιστικότητας και πάντα στα δύσκολα βγαίνει μπροστά. Είναι ο Γιώργος Τάσσης και θα φοράει και φέτος τα χρώματα του Κεραυνού !!

-Σοβαρός και πάντα συγκεντρωμένος. Από τους χαρακτήρες που χαίρεται κάθε ομάδα να έχει. Η βελτίωση του τα δύο τελευταία χρόνια είναι εμφανής και ουσιαστική. Μένει στην ομάδα και ο Χαρης Μίαρης!