ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Κατρακύλα


Κατρακύλα

Με απόλυτο σεβασμό στον προσωπικό αγώνα του κυρίου Στέλιου Κυμπουρόπουλου, υποψηφίου ευρωβουλευτή της ΝΔ, σημειώνουμε ότι οι πολιτικές απόψεις περί «ίσων ευκαιριών» – και όχι «ίσων δικαιωμάτων» – μπορεί να οδηγήσουν (και οδηγούν) σε ανισότητες.

Γιατί; Διότι τα δικαιώματα όταν εγκλωβίζονται στις «ευκαιρίες» χάνονται και τις βρίσκει όποιος τις «πετύχει». Κι εκεί αρχίζει ο τεχνητός διαχωρισμός μεταξύ «άξιων» και «ανάξιων». Τα ίσα δικαιώματα χρειάζονται ίσες αφετηρίες – με ό,τι αυτό σημαίνει κάθε φορά για τον καθένα.

Υ.Γ: Για να ασχοληθούμε με τον εκλεκτό του Τσίπρα, τον Πολάκη, θα έπρεπε να κατρακυλήσουμε στον πάτο που βρίσκεται. Αδύνατον.

ΠΗΓΗ: imerodromos.gr


Κυμπουρόπουλος: Με εξέπληξε δυσάρεστα η επίθεση του Πολάκη - Με στεναχώρησε η κάλυψη από τον Τσίπρα



Τι έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook
"Με εξέπληξε δυσάρεστα η επίθεση του κυρίου Πολάκη. Και ακόμη περισσότερο, με στεναχώρησε η κάλυψη που του παρείχε ο κύριος πρωθυπουργός", ανέφερε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος,σε ανάρτησή του στο facebook.

Συμπλήρωσε ακόμη: "ομολογώ πως δεν ξέρω τα παιχνίδια της πολιτικής. Παραμένω ένας άνθρωπος που μπήκε σε αυτήν την διαδικασία γιατί έχω όνειρα και ελπίδα. Ετσι θα πορευτώ προσωπικά, πιστεύοντας πως καμία πολιτική αντιπαράθεση δεν πρέπει να ξεπερνά τα όρια.

Πολιτική χωρίς ανθρωπιά δεν γίνεται. Και όσο μπορώ, γι' αυτό θα παλέψω".