ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Τιτάνες: Εκστρατεία στον Άη Μαθιά και Συγχαρητήρια



Τιτάνες: Εκστρατεία στον Άη Μαθιά και Συγχαρητήρια

Αύριο Τετάρτη 1/11/2017 ο Κρόνος στον Άη Μαθιά αντιμετωπίζει τον γηπεδούχο ΟΦΑΜ για το εισιτήριο των προημιτελικών του κυπέλλου της ΕΠΣΚ. Ο νικητής αυτού του αγώνα θα αντιμετωπίσει τους Παξούς σε διπλούς αγώνες.
Από την πλευρά τους οι φίλαθλοι του Κρόνου, οι «Τιτάνες» ετοιμάζουν εκστρατεία με στόχο να συμπαρασταθούν στην ομάδα για τη νίκη – πρόκριση. Μάλιστα εξέδωσαν ανακοίνωση που εκφράζουν τα συγχαρητήρια και το μπράβο στους ποδοσφαιριστές για το ήθος και την αγωνιστικότητα επισημαίνοντας ότι «κόσμος, ομάδα, διοίκηση είμαστε οικογένεια»!

Η Ανακοίνωση
Ο Σ.Φ. ΚΡΟΝΟΥ Αργυρα΄δων συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές για το ήθος και την αγωνιστικότητα που δείχνουν στους αγώνες. Θα είμαστε κοντά σας για να συνεχίσετε δυνατά. Γιατι κόσμος, ομάδα, διοίκηση είμαστε οικογένεια. Συνεχίζουμε για τον στόχο μας. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους!»

Πάνοπλος
Χθες, Δευτέρα 30/10 ο Κρόνος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα στον Άη Μαθιά. Ο Βασίλης Ξάνθης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και φυσικά έχοντας τόσους πολλούς και καλούς παίκτες προβληματίζεται ευχάριστα για την ενδεκάδα που θα παρουσιάσει. Λογικό είναι στην ομάδα να υπάρχει αισιοδοξία με δεδομένο το καλό ποδόσφαιρο που παίζει και τα θετικά αποτελέσματα που συνοδεύονται με πολλά γκολ και θέαμα.


Ωστόσο, αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα και δεν υποτιμούν τον αντίπαλο. Άλλωστε στον Κρόνο έχουν μάθει να σέβονται κάθε αντίπαλο, χωρίς να τον υποτιμούν. Το πολύ σημαντικό για τον φετινό Κρόνο, εκτός από το πολύ καλό ρόσερ, είναι ότι οι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται με περίσσιο πάθος, δείχνοντας μια εικόνα διαφορετική από προηγούμενες χρονιές.